Winkelwagen

Sluiten
Eden Reforestation Projects

Eden Reforestation Projects

 

Iedereen weet het, onze aarde heeft het zwaar.. ook o.a. kleding draag hier helaas haar steentje aan bij.

Gelukkig zijn er opties genoeg om terug te geven aan onze planeet, die gekoesterd moet worden voor al het moois wat zij ons geeft. Daarom zijn wij een partnership aangegaan met Eden Reforestation Projects en wordt er voor ieder besteld item een boom gepland. Samen met hen geven wij terug aan onze aarde, de natuur, ook de lokale bevolking waar deze reforestation projects plaat vinden en natuurlijk aan ons zelf. Lees snel verder om meer te weten te komen over Eden Reforestation Projects.

 

Wij planten een boom voor elke besteld item!

Wanneer je bij ons een bestelling plaats, wordt er voor ieder besteld item een inheemse boom gepland, maar dat is zeker niet alles. De lokale bevolking wordt betrokken bij deze projecten en zorgt samen met Eden Reforestation Projects, dat de bomen vanaf het zaadje tot een mini boom groeien en worden daarna in de omgeving gepland. Hiermee wordt er gezorgd voor werkgelegenheid in landen met veel armoede. De landen waar deze projecten plaats vinden zijn: Nepal, Madagaskar, Haiti, Indonesië Mozambique, Kenia, Centraal Amerika, en Brazilië. Het doel is om in deze landen honderdduizenden bomen te planten en armoede onder de lokale bevolking tegen te gaan. In deze landen vindt veel illegale houtkap plaats, waardoor het natuurlijke ecosysteem is verwoest. Om dit ecosyteem te herstellen is het belangrijk dat er veel bomen gepland worden, zowel als voor de dieren en mensen die hier beide afhankelijk van zijn. 

Dankzij de lonen, kunnen mannen en vrouwen - die te maken hebben gehad met extreme armoede, maar ook mensenhandel of hebben geleefd als vluchtelingen – hun familie onderhouden. Dit terwijl ze bijdragen aan het herstellen van hun leefomgeving. Dus bestel snel, want voor ieder item wordt er een donatie gedaan, wat resulteert in het planten van een boom en die boom is zo bijzonder.