Green policy

Green policy 

Wij proberen ons zoveel mogelijk in te zetten voor het milieu, dit doen wij door verschillende duurzame keuzes te maken binnen ons bedrijf.

Met trots mogen wij mededelen dat wij partners zijn van Eden Reforestation Projects!

In samenwerking met Eden laten wij voor ieder besteld item een boom planten, in de landen waar dit het hardst nodig is. Zowel het planten als het verzorgen van deze bomen wordt door de lokale bevolking gedaan, hierdoor komt er niet alleen meer bebossing, maar ook nog eens meer werkgelegenheid vrij in armoedelanden.

Benieuwd hoe het precies te werk gaat en hoeveel bomen er inmiddels al door onze webshop geplant zijn? Lees dan hier verder: Blog Eden

Bij deze super gave samenwerking houdt het voor ons nog niet op! Zo zijn bijvoorbeeld al onze verpakkingsmaterialen gemaakt van gerecycled materiaal en proberen wij het gebruik van plastic zoveel mogelijk te vermijden.

Ook niet geheel onbelangrijk, het verzenden van jullie bestellingen wordt volledig C02 neutraal gedaan door het compenseren van de C02 uitstoot die veroorzaakt wordt tijdens het logistieke proces.

Wist je dat jij hier ook aan mee kan helpen?

Ieder pakket dat bij de eerste afleverpoging kan worden bezorgd, bespaart kilometers en daarmee CO2 uitstoot. Dat is goed voor het milieu, maakt de aflevering efficiënter en verbindt ons als webshop en jou als klant nóg sneller.

Ben jij dus zelf de ontvanger? Dan kun je gratis en eenvoudig een bijdrage leveren aan een schoner milieu. Geef jou aflevervoorkeur door via de DHL Express Mobile App. Zo bepaal je zelf hoe/waar je jou LYVA Items  laat bezorgen: thuis, op een DHL ServicePoint of op een ander adres of tijdstip – precies hoe het jou het beste uitkomt. Snel en efficiënt voor jou als ontvanger, en duurzaam bovendien!

Al deze duurzame keuzes die we maken zorgen natuurlijk ook voor meer kosten, maar geen paniek, wij nemen deze kosten volledig voor eigen rekening. Zo kun jij als klant, voor hetzelfde geld, met een geruster hart shoppen!