Verzenden

INFORMATIE OVER DE VERZENDING

 

VERZENDEN

We begrijpen dat je niet te lang wilt wachten op je nieuwe outfit. Daarom probeert LYVA je pakketje zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden en normaal gesproken dus de volgende dag in huis (tijdens drukke periodes kan het zijn dat DHL wat langer doet over de bezorging, voor vertragingen kun je de track and trace van jou pakket in de gaten houden). Klanten vanuit het buitenland kunnen rekening houden met 2-5 werkdagen. 

 

VERZENDKOSTEN

De verzendkosten voor Nederland zijn € 4,95 en voor België € 8,95. De verzendkosten worden berekend zodra je jouw land selecteert. Bestel je boven de € 75,-? Dan versturen wij het pakket (Nederland en België) gratis naar je op.

 

BEVESTIGING

Zodra we je pakket hebben verzonden krijg je van ons een verzendbevestiging via de mail. Hierin kun je je trackingnummer vinden. Als je op deze code klikt kun je het pakketje volgen.

 

VERVOERDER

De pakketjes worden verstuurd door DHL. Ben je de eerste keer niet thuis? Dan probeert DHL het pakket bij je buren af te geven of ze komen de volgende dag bij je terug. Wil je meer weten over de bezorging van je pakketje? Kijk dan op www.dhlparcel.nl. Gaat er iets mis met de verzending? Neem dan even contact op met onze klantenservice 

Ook niet geheel onbelangrijk om te weten, het verzenden van jullie bestellingen wordt volledig C02 neutraal gedaan door het compenseren van de C02 uitstoot die veroorzaakt wordt tijdens het logistieke proces.

Wist je dat jij hier ook aan mee kan helpen?

Ieder pakket dat bij de eerste afleverpoging kan worden bezorgd, bespaart kilometers en daarmee CO2 uitstoot. Dat is goed voor het milieu, maakt de aflevering efficiënter en verbindt ons als webshop en jou als klant nóg sneller.

Ben jij dus zelf de ontvanger? Dan kun je gratis en eenvoudig een bijdrage leveren aan een schoner milieu. Geef jou aflevervoorkeur door via de DHL Express Mobile App. Zo bepaal je zelf hoe/waar je jou LYVA Items  laat bezorgen: thuis, op een DHL ServicePoint of op een ander adres of tijdstip – precies hoe het jou het beste uitkomt. Snel en efficiënt voor jou als ontvanger, en duurzaam bovendien!