Veelgestelde vragen

ACCOUNT 

Help! Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Met al die online accounts tegenwoordig, is het niet gek als je je wachtwoord vergeet. Klik dan op de button 'wachtwoord vergeten' en vul je emailadres in waarmee je je hebt geregistreerd bij ons. In een ogenblik zul je jouw inloggegevens ontvangen in je inbox. Nu alleen nog je tijdelijke wachtwoord aanpassen naar jouw nieuwe wachtwoord en je kunt er weer tegenaan :-). 

SHOPPEN

Oh nee, het item wat ik wilde hebben is niet meer beschikbaar?!

Allereerst onze excuses hiervoor. Soms komt het voor dat een item zo vaak besteld wordt, dat het uitverkocht is voordat wij het weer opnieuw kunnen inslaan. Je kunt dan drie dingen doen:

1. Bij het desbetreffende product kun je je onder de 'in winkelwagen button' inschrijven om op de hoogte te blijven van het product. Vul hier je e-mailadres in en wij houden je vervolgens op de hoogte van het product!

2. Je kunt ons natuurlijk ook altijd mailen of bellen. Vaak is het voor ons ook een verrassing of en wanneer een item nog aangevuld wordt, maar soms hebben wij inzicht in de situatie wanneer en of het item überhaupt nog terug de webshop op komt.
 

Ik wil iets reserveren

Helaas is dat bij ons niet mogelijk. Hoe graag wij al onze klanten zo goed mogelijk willen helpen en gelukkig willen maken, is dit een aanvraag waar wij niet aan kunnen voldoen. Wees er dus altijd zo snel mogelijk bij, zo loop je nooit jouw LYVA items mis! Wel bieden wij pre-orders aan. Je kunt een pre-order herkennen aan het label "pre-order". 
 

BETALEN

Zijn de prijzen inclusief BTW?

De prijzen die op onze webshop worden weergegeven zijn inclusief BTW.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Wij weten het: betalen is het minst leuke deel van online shoppen. Toch proberen wij ervoor te zorgen dat onze producten jouw geld waard zijn en je er veel plezier van zult hebben. Bij LYVA kun je 100% veilig afrekenen en het is ook mogelijk om veilig achteraf te betalen middels Klarna. 

Kan ik ook met een kortingscode of een giftcard betalen?

Uiteraard! Voer tijdens het betalen jouw code in en het bedrag zal automatisch aangepast worden. Onze giftcards zijn 2 jaar geldig.
 

BEZORGEN

Wat zijn de levertijden?

We begrijpen dat je niet te lang wilt wachten op je nieuwe outfit. Daarom probeert LYVA je pakketje zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Maandag t/m Vrijdag voor 16.00 besteld = dezelfde dag nog verzonden. Klanten vanuit het buitenland kunnen rekening houden met 2 - 5 werkdagen.

Wat zijn de bezorgkosten?

De standaardverzendkosten zijn € 4,95 voor bestellingen binnen Nederland. In het buitenland geldt een tarief van €8,95. Bij bestellingen boven de € 75,- worden geen verzendkosten gerekend. 


RUILEN EN RETOURNEREN

Hoe kan ik iets ruilen?

Je kunt je ruiling aanmelden door een e-mail te sturen naar  retouren@lyvastyle.com 

Hoe kan ik iets retourneren?

Een retournering dient altijd te worden aangemeld binnen 14 dagen. Na het aanmelden van een retour heeft de koper nogmaals 14 dagen bedenktijd. De retourkosten zijn voor eigen rekening bij verzending, u kunt de retouren ook gratis terugbrengen naar ons warehouse in Duiven. Kijk voor meer informatie naar de pagina retourneren.


GARANTIE

Heb ik garantie op mijn bestellingen?

De garantie op al onze items is 2 maanden en geldt voor fabricage fouten, uitgezonderd ritsen, hakken en applicaties. Mocht een item binnen dit termijn defect zijn neem dan meteen contact met ons via klantenservice@lyvastyle.com Vergeet in je mail niet je ordernummer te vermelden een foto van de klacht mee te sturen. We zullen ervoor zorgen dat je binnen twee werkdagen een reactie ontvangt met een gepaste oplossing.