Retourneren | Ruilen | Klachten

RETOURNEREN

 

IK WIL MIJN BESTELLING RETOURNEREN, HOE DOE IK DIT?

Ben je niet helemaal tevreden met je nieuwe item(s)? Wij verzoeken je dan graag je retour binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden door een mail te sturen naar retouren@lyvastyle.com. Je krijgt een automatische email met retourinstructies (let op: deze kan in uw ongewenste mailbox terecht komen). 

Wanneer je onverhoopt geen mail ontvangt dien je tijdig contact met ons op te nemen (per mail info@lyvastyle.com). Wanneer dit later gebeurd verlenen wij geen garantie wanneer jouw retourzending niet binnen het gestelde termijn valt. Vanaf het moment van aanmelding heb je vervolgens nog 14 dagen de tijd de artikelen daadwerkelijk te retourneren. Wij raden aan het pakket met Track and Trace code te retourneren en het verzendbewijs te bewaren totdat je retourzending verwerkt is. Tevens ben je zelf verantwoordelijk voor schade en/of vermissing tijdens transport van je retourpakket.


LET OP: Pakketten dienen naar het opgegeven adres verstuurd te worden. Pakketten die bij een afhaalpunt geleverd worden, worden niet afgehaald waardoor de retourzending niet wordt verwerkt.

RETOURVOORWAARDEN

 

Mochten wij een item retour ontvangen die niet aan onderstaande retourvoorwaardenvoldoet, dan kunnen we deze helaas niet retour
accepteren. Bij zo’n afwijzing zullen we opnieuw verzendkosten in rekening
brengen om het item naar je terug te sturen.

De kosten van de retourzending zijn voor de klant. Uiteraard kun je de items ook gratis retourneren in ons warehouse in Duiven.

  • De bestelling dient in originele verpakking geretourneerd te worden. 
  • Het item mag niet gedragen, gewassen, vermaakt of beschadigd zijn. De labels dienen aan het item bevestigd te zijn. 
  • Pas op met make-up: een item met make-up vlekken wordt niet retour genomen.
  • Bestellingen die buiten het retourtermijn van 30 dagen vallen, worden niet retour genomen.
  • Er wordt geen wasgarantie gegeven. Ontstane problemen na het wassen zijn op eigen verantwoordelijkheid.
  • Oorbellen mogen vanwege de hygiëne niet geruild of geretourneerd worden.


HOE LANG DUURT HET VOOR DAT MIJN RETOURZENDING VERWERKT WORDT?

Vanaf de dag dat je retourzending bij ons in goede orde is ontvangen, duurt het maximaal 21 dagen tot dat deze volledig verwerkt is. Het geld wordt binnen deze dagen automatisch teruggestort. Mocht je hebben gekozen voor Klarna krijg je een aangepaste/ ingetrokken factuur.

WELKE ITEMS MOGEN RETOUR?

Alleen normaal geprijsde items mogen geretourneerd worden. Sale items kunnen niet retour gestuurd of geruild worden. Deze items worden niet in behandeling genomen en ongefrankeerd teruggestuurd. 


HERROEPINGSTERMIJN

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een derde(buren e.d.), die niet vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Je kunt je retour melden via bovenstaand e-mailadres. Je kunt hiervoor gebruik maken van het modelformulier voor herroeping.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Gevolgen van de herroeping: als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan bij LYVA, onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je de betaling hebt gedaan als deze is uitgevoerd met: iDeal of via Klarna

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor eigen rekening.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. 

 

Retouradres:

VOF LYVA

Innovatie 12

6921RN DUIVEN

 

HEB JE EEN KLACHT? NEEM CONTACT OP!

KLACHTENPROCEDURE

Ben je niet tevreden met je product of met onze dienstverlening en heb je een klacht? Neem dan contact met ons op. Dit mag telefonisch via het nummer 085-303 58 34 (bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 t/m 17:00) of stuur een e-mail naar klantenservice@lyvastyle.com

Let op: ontvangt u uw artikel en merkt u op dat zich er een defect bevindt op het ontvangen artikel? Meld dit dan binnen 24 uur via klantenservice@lyvastyle.com

Wij zullen binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht, inhoudelijk reageren en zoeken naar de beste oplossing. Wij versturen geen ontvangstbevestiging van de klacht, maar zullen binnen 14 dagen met jou contact opnemen.