Over ons

OVER ONS!

 

Wie zijn wij?

Twee zusjes, beide een totaal andere stijl en toch gefascineerd door elkaars outfits!

Denise, de creative mind rondom onze webshop. Haar style: stoer en uitdagend, in het dagelijks leven zul je haar vooral tegenkomen in sweaters, alle kleuren, soorten en maten. Maar zodra ze op stap gaat pakt ze flink uit.

Cheyenne, de workaholic. Haar style: jurkjes jurkjes en ohja, jurkjes. Comfy but stylish, de beste uitvinding ever! 

 

Onze missie

Hoewel onze passie voor kleding erg groot is weten wij ook wat voor invloed het heeft op het milieu :(. In onze webshop zul je de nieuwste trends tegenkomen voor een betaalbare prijs, het onderscheid dat wij willen maken is de duurzame stempel op onze werkzaamheden.

 

Onze stijlen lopen totaal niet op 1 lijn, ons assortiment zal dan ook erg uiteenlopend zijn, waardoor er voor elke fashionista, iets leuks tussen zit!

Wij reizen wekelijks binnen en buitenland af om opzoek te gaan naar de leukste fashion items, maar daarnaast zoeken wij ook nog de aller leukste woonaccessoires voor jullie uit! Zo loop je er niet alleen ‘op en top’ bij, maar ziet je huis er net zo ‘on top’ uit als jij!

 

Ontvang je graag wat persoonlijk fashion advies of zijn er items die je mist in onze collecties, stuur ons dan snel een dm via ons instagramaccount

Wij wensen jullie heel veel shopplezier!